OGŁOSZENIE O KONKURSIE na stanowisko dyrektora Przedszkola Samorządowego nr 5 w Wieliczce

Burmistrz Miasta i Gminy Wieliczka ogłasza konkurs na stanowisko dyrektora Przedszkola Samorządowego Nr 5 im. Brata Alojzego Kosiby w Wieliczce, Os. W. Pola 23, 32-020 Wieliczka.

Do konkursu może przystąpić osoba, która spełnia wymagania określone w Rozporządzeniu Ministra Edukacji Narodowej z dnia 27 października 2009 r. w sprawie wymagań, jakim powinna odpowiadać osoba zajmująca stanowisko dyrektora oraz inne stanowisko kierownicze w poszczególnych typach publicznych szkół i rodzajach publicznych placówek (Dz. U. z 2009 r. Nr 184, poz. 1436 z późn. zm.).

Oferty należy składać w zamkniętych kopertach z podanym adresem zwrotnym i numerem telefonu oraz dopiskiem „Konkurs na stanowisko dyrektora Przedszkola Samorządowego Nr 5 im. Brata Alojzego Kosiby w Wieliczce” na adres:

Urząd Miasta i Gminy w Wieliczce
ul. Powstania Warszawskiego 1
32-020 Wieliczka

w terminie do dnia 28 marca 2014 r. do godz. 16.00 (liczy się data złożenia oferty w Sekretariacie Urzędu Miasta i Gminy w Wieliczce)

Konkurs przeprowadzi komisja konkursowa powołana przez Burmistrza Miasta i Gminy Wieliczka. Pracami komisji konkursowej kieruje Przewodniczący wyznaczony przez Burmistrza Miasta i Gminy Wieliczka.

Przewodniczący komisji konkursowej ustali termin i miejsce posiedzenia komisji, o czym powiadomi na piśmie członków komisji i kandydatów, nie później niż na 7 dni przed terminem posiedzenia.

OGŁOSZENIE O KONKURSIE na stanowisko dyrektora Przedszkola Samorządowego Nr 5 im. Brata Alojzego Kosiby w Wieliczce